ESCOLA MONTSERRAT

NOVETAT !

NOVETAT !
CLICA'M !

PROJECTE AUDIOVISUAL: Observem i experimentem el nostre entorn



Primera Trobada de Comitès Ambientals d'Alumnes de Primària

El passat divendres 26 de febrer, els delegats verds de les escoles verdes del Gironès van celebrar la primera Trobada de Comitès Ambientals d'alumnes de primària a l’Escola Montserrat de Sarrià de Ter.
En aquesta primera trobada hi van participar vuit alumnes i dos mestres de les escoles: Les Moreres de Flaçà, l’Escola de Bordils, l’Aulet de Celrà, Vilademany d’Aiguaviva, Madrenc de Vilablareix, l’Entorn de Porqueres i l’escola amfitriona, Montserrat de Sarrià de Ter.


Els alumnes es van dividir en dos grups de treball per reflexionar sobre les accions que duen a terme com a escola verda: un grup havia de parlar sobre el programa d’actuacions i activitats que es realitzen a les diferents escoles i l’altre sobre la difusió que cada escola fa del seu programa d'escola verda.


Un cop fetes les conclusions, els delegats verds de cicle superior de l'escola Montserrat, van fer uns itineraris pel centre per ensenyar i explicar els diferents punts verds i l’hort escolar.


Per acabar, tots els participants van anar a la Plaça Emilia Xargay per fer-hi uns quants jocs sobre la Biodiversitat.

Programa detallat de la Trobada


3 comentaris:

Anònim ha dit...

Us felicito per l'organització de la trobada en la qual ens varem sentir molt ben acollits.

Unknown ha dit...

Estem molt contents d'haver acullit a les diferents escoles; va ser un dia per compartir, jugar, aprendre i potenciar el fet de ser Escola Verda.

Anònim ha dit...

Va ser una jornada molt interessant. Els alumnes estaven molt motivats. Les seves aportacions van ser molt profitoses per a tots. Felicitats per la bona organització i endavant!