ESCOLA MONTSERRAT

NOVETAT !

NOVETAT !
CLICA'M !

PROJECTE AUDIOVISUAL: Observem i experimentem el nostre entorn



Visita de l'escriptora Eulàlia Canal









El dijous 13 de maig ens va venir a visitar l’Eulàlia Canal, autora del llibre "Les set dents de la bruixa Palangana" que hem treballat aquest curs a classe.




Ens va fer una xerrada molt interessant i li vam preguntar moltes coses sobre la feina d’escriptora.


Volíem saber d’on treia les idees per escriure els llibres, i ens va dir que de la vida quotidiana, de les coses que li passaven o d’allò que li explicaven.





Respecte a les il·lustracions ens va explicar que segons els llibre parla amb l’il·lustrador, però que no sempre manté contacte, i que l’editorial sovint s'encarrega de buscar-ne pel seu compte.


També li vam demanar quan temps trigava a escriure el llibres i ens va dir que depenia molt del llibre, si al seu cap tenia les idees clares de tot lo que volia explicar era ràpid, però si no trigava força, però que no depenia de les pàgines, hi havia llibres molt llargs que escrivia més ràpid que llibres molt més curts.


Ens va explicar una mica els diferents llibres que havia escrit, i que ara les editorials la coneixen i li és més fàcil aconseguir que li publiquin un llibre. Al principi per aconseguir-ho va haver de guanyar algun concurs literari perquè li publiquessin.