ESCOLA MONTSERRAT

NOVETAT !

NOVETAT !
CLICA'M !

PROJECTE AUDIOVISUAL: Observem i experimentem el nostre entorn



Cursa d'Orientació


El passat dissabte 6 de febrer, a les deveses de Salt, al Pla del Socs, 4 alumnes de l’Escola Montserrat van participar en la II Cursa d’Orientació Escolar.
Els alumnes eren l’Abel Cabrera de 5è B, en Jose Porras i la Mireia Reinoso de 3r A, i en Diego Porras de 3r B,
Ens vam trobar a les 9 del matí a la cooperativa i tots junts acompanyats pels pares i mestres d’educació física vam anar cap allà.
Primer ens van donar els dorsals i la targeta per picar quan trobéssim les marques corresponents. La cursa d’orientació consisteix en seguir el recorregut que ens marca un mapa amb uns punts de control on hem de fer una marca a la nostra targeta.
Guanya aquell que triga menys temps en fer el recorregut emplenant correctament la targeta.
La sortida no la fa tothom a la vegada, hi ha un interval d’un minut entre cada participant. A més, per no seguir al de davant, no es fa el mateix camí, cadascú té un recorregut i uns punts de control diferents.
Com que era el primer cop que hi anàvem, l’Albert i ens Sebastià ens van acompanyar durant el recorregut.
En finalitzar la cursa ens convidaven a esmorzar, hi havia aigua, fruita, refrescos i melindros.
Va ser molt divertit i emocionant, hi havia un bosc molt gran i estava una mica mullat. A en Diego i en Pepe els van donar els dorsals equivocats i a més en Pepe tenia un mapa dels nens més grans i fa fer molta més volta. Pensàvem que ell i en Sebastià s’havien perdut, van fer una volta de 2500 mts i els altres només de 600 mts.
Durant tot el matí ens ho vam passar d’allò més bé.


Per veure més fotos cliqueu l’enllaç de la web dels Aligots que són els que organitzaven la cursa juntament amb el Consell Comarcal de Gironès.
Més fotos clica aquí.